Daikin Europe ziedo humāno palīdzību Ukrainas bēgļu krīzei

Blogs

Korporatīvās ziņas

Daikin Europe, tostarp AAF uzņēmumu grupa, ziedos 1 miljonu eiro Apvienoto Nāciju Organizācijas Bēgļu aģentūrai (UNHCR), lai sniegtu humāno palīdzību cilvēkiem Ukrainā, kā arī tiem, kuri cieš no piespiedu pārvietošanās konflikta rezultātā. i

Kā globāla organziācija, kas darbojas vairāk nekā 160 valstīs ar gandrīz 90 000 darbinieku, Daikin uzskata, ka ir svarīgi aizsargāt savu darbinieku un viņu ģimeņu drošību un veselību visā pasaulē.

Daikin grupas vārdā Daikin Europe nesen nolēma ziedot 1 miljonu eiro UNHCR, kas nodrošina aizsardzību un palīdzību Ukrainas iedzīvotājiem. Daikin tāpat ziedos produktus bēgļu izmitināšanai un izglītības iestādēm. Turklāt Daikin Europe darbinieki vāks līdzekļus, lai atbalstītu savus Ukrainas kolēģus un viņu ģimenes.

Masatsugu Minaka, Daikin Industries viceprezidents un Daikin Europe priekšsēdētājs teica: “Daikin Europe strādā vairāk nekā 1000 Ukrainas darbinieku, kas strādā mūsu 2 rūpnīcās Čehijas Republikā, kā arī daudzās citās rūpnīcās mūsu organziācijā. Mums sāp sirds par sarežģīto situāciju viņu dzimtenē un ceram, ka mierīga un droša pasaule atgriezīsies pēc iespējas ātrāk. Daikin turpinās rūpīgi uzraudzīt situāciju un nodrošināt mūsu darbinieku drošību, kā arī sadarboties ar humānās palīdzības organizācijām."

Daikin uzņēmumi Eiropā ir apturējuši uzņēmējdarbību Krievijā, ņemot vērā pašreizējo situāciju ekonomikas, loģistikas un citās jomās.

Document Finder
Kontakti
Mail
Top of Page