Pārtika & Dzērieni

Samaziniet risku un optimizējiet tēriņus ar uzticamiem konsultantiem

Pārtikas un dzērienu ražošanas iekārtā filtrācija ir ļoti svarīga, lai novērstu savstarpēju piesārņojumu, nodrošinātu konsekventu un augstākās kvalitātes produktu un aizsargātu cilvēkus un procesu iekārtas..

Ēdienu un dzērienu iekārtā esošais gaiss var saturēt:

  • Pelējums, sporas, baktērijas vai vīrusi 
  • Gaistošie organiskie savienojumi (GOS)
  • Smakojoši savienojumi (piemēram, etiķis)
  • Smalki putekļi no cukura, miltiem un/vai citām sausām sastāvdaļām

Ja jebkurš pārtikas vai dzērienu ražotājs vēlas ražot konsekventu un augstas kvalitātes produktu, filtrācijas faktori ir spēcīgi, lai novērstu pelējuma, sporu, baktēriju, vīrusu un citu blakusproduktu iekļūšanu ražošanas telpā. Vides, veselības un drošības faktors vienādojumā gan ražošanas telpā, gan ārpusē. Gan ražošanas darbiniekiem, gan ārējai videi ir nepieciešama aizsardzība pret piesārņojuma veidiem, kas var nonākt gaisā.

 

 

Rūpīgs jūsu HVAC sistēmu gaisa filtru audits ir pirmais solis, ko AAF International veic, lai sniegtu jums profesionālus norādījumus un analīzi par izmaksu ietaupījumu un saistību samazināšanu. Mūsu mērķis, veicot šo auditu, ir labāk izprast jūsu pašreizējo stāvokli un sniegt padomus, kā jūsu sistēmas varētu darboties vēl efektīvāk. Šī pielāgotā gaisa filtrēšanas aptauja jums neko nemaksā un var sniegt ievērojamas priekšrocības, palīdzot samazināt riskus un ietaupīt gan naudu, gan laiku.

 

Click here to schedule your audit today!

Savstarpējs piesārņojums var izraisīt ražošanas pārtraukumu un produktu zudumus, kas abi ietekmē pārtikas un dzērienu ražotāja ražu un rentabilitāti. Labi noslēgta vide ir pirmais solis, lai novērstu savstarpēju piesārņojumu, un labāka filtrēšana ir galvenais, lai saglabātu procesa integritāti.

AAF International ir ideāli poziocinēts, lai novērtētu pārtikas un dzērienu ražošanas iekārtu telpu hermētiskumu, filtrēšanas efektivitāti un efektivitāti, kā arī pastāvīgas uzlabošanas iespējas. Izmantojot sadarbības un konsultatīvu risinājumu pieeju, AAF cenšas izprast visas jūsu filtrēšanas vajadzības un lietojumus, kā arī konsultēt par normatīvajām prasībām attiecībā uz kopējo gaisa kvalitāti.

Ja jebkurš pārtikas vai dzērienu ražotājs vēlas ražot konsekventu un augstas kvalitātes produktu, filtrācijas faktori ir spēcīgi, lai novērstu pelējuma, sporu, baktēriju, vīrusu un citu blakusproduktu iekļūšanu ražošanas telpā. Vides, veselības un drošības faktors vienādojumā gan ražošanas telpā, gan ārpusē. Gan ražošanas darbiniekiem, gan ārējai videi ir nepieciešama aizsardzība pret piesārņojuma veidiem, kas var nonākt gaisā.

 

 

Jautājumi?


Sazinieties ar mums:
+371 67069823

vai atrodiet vietējo departamentu

Risinājumi un pakalpojumi

Document Finder
Kontakti
Mail
Top of Page