Pārtikas un dzērienu ražošanas iekārās filtrācija ir ļoti svarīga, lai novērstu piesārņojumu, nodrošinātu konsekventu un augstākās kvalitāti produktiem, kā arī aizsargātu cilvēkus un ražošanas iekārtas.
Ēdienu un dzērienu iekārtā esošais gaiss var saturēt:
Ja pārtikas vai dzērienu ražotājs vēlas ražot konsekventu un augstas kvalitātes produktu, filtrācijas risinājumiem ir izšķiroša nozīme, lai novērstu pelējuma, sporu, baktēriju, vīrusu un citu blakusproduktu iekļūšanu ražošanas telpās. Vides, veselības un drošības nodoršināšana ir būtiska gan ražošanas telpā, gan ārpusē - ražošanas darbiniekiem un ārējai videi ir nepieciešama aizsardzība pret piesārņojuma veidiem, kas var nonākt gaisā.
Rūpīgs jūsu HVAC sistēmu gaisa filtru audits ir pirmais solis, ko AAF International veic, lai sniegtu jums profesionālus norādījumus un analīzi par izmaksu ietaupījumu un saistību samazināšanu. Veicot šo auditu, mūsu mērķis ir labāk izprast jūsu uzņēmuma pašreizējo stāvokli un sniegt padomus, kā sistēmas varētu darboties vēl efektīvāk. Šī pielāgotā gaisa filtrēšanas aptauja jums neko nemaksā un var sniegt ievērojamas priekšrocības, palīdzot samazināt riskus, kā arī ietaupīt gan naudu, gan laiku.
Noklikšķiniet šeit, lai jau šodien ieplānotu savu auditu!
Piesārņojums var izraisīt ražošanas pārtraukumus un produktu zudumus, kas ietekmē pārtikas un dzērienu ražotāja produktivitāti un rentabilitāti. Noslēgta darba vide un hermētiskas telpas ir pirmais solis, lai novērstu piesārņojuma rašanos, un efektīva filtrēšanas sistēma ir būtiska, lai saglabātu procesu integritāti.
AAF International ir poziocinēts tā, lai novērtētu pārtikas un dzērienu ražošanas iekārtu telpu hermētiskumu, filtrēšanas efektivitāti, kā arī monitorētu uzlabošanas iespējas. Komunicējot un konsultējoties ar uzņēmumu, AAF cenšas izprast visas filtrēšanas vajadzības un pielietojumus, kā arī konsultēt par normatīvajām prasībām attiecībā uz kopējo gaisa kvalitāti.
Ja pārtikas vai dzērienu ražotājs vēlas ražot konsekventu un augstas kvalitātes produktu, filtrācijas risinājumiem ir izšķiroša nozīme, lai novērstu pelējuma, sporu, baktēriju, vīrusu un citu blakusproduktu iekļūšanu ražošanas telpās. Vides, veselības un drošības nodoršināšana ir būtiska gan ražošanas telpā, gan ārpusē - ražošanas darbiniekiem un ārējai videi ir nepieciešama aizsardzība pret piesārņojuma veidiem, kas var nonākt gaisā.